Szépségápolás

Szépségápolás

Nagyon fontos, hogy nem csak étrendünkkel, hanem napi szépségápolási rutinjainkkal se ártsunk másoknak. Olyan kozmetikumokat és vegán szépségápolási termékeket használjunk, amelyekkel nem károsítjuk a környezetünknek, és létrehozásuk nem került állati életbe.

Tiszta összetevőkkel a természetességért, ami hosszútávon támogatja a bőrödet és lelkedet

A vegán életmód nem csak azt jelenti, hogy semmilyen állati eredetű ételt nem viszünk be a szervezünkbe, hanem hogy felelősséget vállalunk az élővilág iránt. Ez óriási tudatosságot jelent.

A vegán életmódot követők nem csupán ételeiket, hanem szépségápolásukat is növényi szellemben alakítják.

Vegán szépségápolás alapja, hogy semmilyen állati eredetű termék nem kerül felhasználásra.

 

Vegán szépségápolási vállalkozások listája

Cruelty free vagy CF

A cruelty free, rövidítve CF (jele: nyuszi) azt jelenti, hogy az adott terméket nem tesztelték állatokon.

Ez már egy jó pont, de nem teljesen fedi azt,amit a vegánok követnek, hiszen attól, hogy nem tesztelték állatokon nem biztos, hogy a termék előállítása érdekében nem szenvedtek állatok.

Vegán készítmény

Azt jelenti, hogy nem tartalmaz állati eredetű összetevőket.

Jellemzően azok akik odafigyelnek és vegán vagy cruelty free kozmetikumokat használnak már nagyon tudatosan élik a mindennapjaikat.

Mindkét szempont jelentős fontossággal bír. Olyan cégeket szeretnénk bemutatni, akik odafigyelnek ezekre a szempontokra és ennek megfelelően állítanak elő termékeket.

Az igazi vegán termék cruelty free is.

 

Vegán szépségápolási vállalkozások listája

Hogyan különböztetjük meg mi a vegán?

Nincs könnyű dolgunk ez tény. Reméljük ez idővel változik majd. Hallotunk már olyat is hogy, egyes termékekre, csak úgy rákerült a vegán jelző, miközben nem az. Annak érdekében, hogy jó és megfontolt döntést tudj hozni, próbáld ki a PETA adatbázist. Gyors és konkrét eredmény, töltsd le az appjukat is. Listánnkal és cikkeinkkel mi is segítünk.

 

CSATLAKOZZ 2 HETES, INGYENES VEGÁN PROGRAMUNKHOZ!

Vegán élet az Instagramon